Membrane

profesionale pentru hidroizolații

Soluții pentru orice provocare. Disponibilitate hidroizolații în București și toată țara. Prețuri de importator.

 

membrana hidroizolatoare viapol torch

Importator direct VIAPOL

Fondată în 1990, Viapol are un portofoliu cu peste 900 de articole care vizează protecția, conservarea și punerea în valoare a lucrărilor, pe lângă satisfacerea cerințelor industriei prelucrătoare. Produsele sunt dezvoltate pentru a îndeplini eficient toate etapele realizarii unei constructii, de la fundație până la finisare. Viapol este unul dintre cei mai importanti producatori de membrane bituminoase hidroizolatoare din lume, dezvoltând soluții complete și eficiente pentru toate etapele din cadrul construcțiilor civile.

ORICE TIP DE MEMBRANE

Va punem la dispozitie orice tip de membrane hidroizolatoare: cu aplicare la rece, autoadezive, cu crampoane, cu strat de ardezie, pentru terase, beciuri, acoperisuri de case si acoperisuri de blocuri. Livram rapid oriunde in tara, direct din depozitul Roofi Matcon, aflat la doar cativa km de Pitesti, Arges.
Hidroizolații terase, membrană hidroizolații, membrană italiană, hidroizolații blocuri.

Calitate, inainte de toate

Sistemul de hidroizolatie este esential pentru sanatatea unei cladiri. ROOFI MATCON detine certificarea conform standardelor internationale in domeniul managementului calitatii. Va punem la dispozitie o gama variata de sisteme de hidroizolatii de calitate, potrivite pentru orice tip de proiect, care sa ofere protectie prelungita constructiei.

Despre noi

Importator direct
de membrane hidroizolante

hidroizolatii pitesti

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Roofi Matcon este unul dintre principalii distribuitori de membrane hidroizolante din România. ROOFI MATCON vă oferă consultanță și vă asistă în fazele incipiente ale proiectelor dumneavoastră. Pentru orice tip de construcții este important să aveți un partener bine informat, cu experiență în producție și execuție. Vă vom acorda tot suportul necesar pentru a vă pune în practică proiectul într-o manieră economică și eficientă.