De ce să alegi hidroizolații de la roofi?

Calitate garantată
la preț de producător

SC ROOFI MATCON SRL are ca domeniu principal de activitate importul materialelor pentru hidroizolatii din tari cu renume mondial in acest domeniu: Italia, Rusia, Ucraina. De asemena, compania noastra este specializata in realizarea tuturor lucrarilor de hidroizolatie, remediere si renovare.

EXECUTAM LUCRARI PROFESIONALE DE HIDROIZOLATII IN BUCURESTI SI IN TOATA TARA – PRET DE IMPORTATOR.

Astfel, clientii vor putea cumpara membrane pentru hidroizolatii de cea mai buna calitate (in concordanta cu ultimele standarde si tendinte internationale) LA PRETURI DE IMPORTATOR.

Compania noastra si-a propus sa ofere o gama larga de servicii de cea mai inalta calitate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Fiind infiintata in anul 2007, compania are o experienta de peste 15 ani in a pune la dispozitia clientilor sai solutii complete pentru amenajarea sediului sau locuintei.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si, nu in ultimul rand, costurile stabilite in functie de materialele folosite si de garantia lucrarii executate, toate acestea cumulate reprezinta “punctul forte” al firmei, astfel incat toti clientii nostri sa fie multumiti de serviciile oferite si de colaborarea cu noi.

Hidroizolații terase, hidroizolatii blocuri, termosisteme complete pentru izolarea casei, solutii antiigrasie, hidroizolatii acoperisuri, sisteme complete de hidroizolatii, hidroizolatii hale, hidroizolatii fundatii.

Consultanță 24/7

Telefon: +40 722 511 889

Hai sa discutam despre proiectele tale si sa gasim cele mai bune materiale pentru a le pune in practica.

Ce spun clienții și partenerii noștri

Colaborăm de foarte mulți ani pe proiecte diverse și complexe. Atunci când avem nevoie de un furnizor de încredere pentru hidroizolații, apelam la Roofi.

Mihai A.Arhitect

Am fost foarte mulțumiți de colaborarea cu Roofi. Produsele au fost exact așa cum ne-am dorit, au ajuns rapid, făcând posibilă instalarea rapidă și finalizarea cu succes a proiectelor.

Luca S.Dezvoltator imobiliar

Am găsit la Roofi înțelegerea și expertiza de care aveam nevoie. Au reușit să ne furnizeze exact soluția potrivită pentru acoperișul nostru.

Alina P.Administrator cladire