Membrane hidroizolatoare traditionale -10°C Flexibilitate la rece

Viapol Viatorch 007

Viatorch 007 este unul dintre produsele recent adaugate în gama Vetroasfalto de membrane SBS de înaltă performanță, create pentru acoperișuri.

Viatorch 007 reprezintă o combinație între un compus special de bitum modificat și o peliculă unică extra-subțire de PE „EASY TORCHING” de 7 MICRON. Acest film a fost proiectat special pentru a crește viteza de ardere în timpul aplicării.

Dispariția rapidă a peliculei atunci când este supusă temperaturii ridicate are ca rezultat o reducere considerabilă a timpului de procesare și economisirea gazului necesar instalației.

În plus, faptul că este necesară mai puțină căldură pentru a topi filmul înseamnă, de asemenea, că se pune mai puțină presiune asupra armăturii și că trebuie topit mai puțin compus pentru a obține o bună aderență la substrat. Aceste beneficii transformă VIATORCH 007 în membrană ideală pentru toți profesioniștii în acoperișuri care au nevoie de un sistem SBS ușor de utilizat, de înaltă performanță.

Recomandări de utilizare

Ideal pentru instalarea în sisteme multistrat de înaltă performanță pe acoperișuri plate, înclinate sau curbate.

Principalele avantaje

  • Instalare mai rapidă și mai ușoară.
  • Economisirea substanțială a consumului de gaz datorită foliei speciale PPE.
  • Aderență superioară, oferind un gras superior de siguranță la aplicare, rezistență sporită, chiar și în condiții atmosferice extreme.
  • Durată de viață de 20 de ani atunci când este instalat ca parte a unui sistem aprobat, aplicat și întreținut corect.
  • Ușor de utilizat în lucrul de detaliu.

Gamă de produse

Viatorch 007 este disponibil sub formă de poliester simplu de 4 mm și mineral de 5 kg într-o gamă de gri standard și gri închis.